Mijn favoriet bij.. Frank Taal

By 30 oktober 2016fun-favorieten
sanitary

Vandaag een van mijn persoonlijke favorieten. Werk van de Belgische kunstenaar Tom Woestenborghs dat ik zag bij Frank Taal in Rotterdam. Het heet Sanitary. Bij Tom Woestenborghs draait het om het suggestieve van alles. Van mens en ding. Iets is altijd meer dan het lijkt te zijn. Dit werk komt uit de reeks ‘Home is a formal, yet loving place’, die functioneert als een warme knipoog naar de dualiteit die ons leven beheerst. Galeriehouder Frank Taal vertelt je graag meer over dit werk of de andere werken en kunstenaars. Hij zegt ook nog dingen die mij errug aanspreken.. Zoals over mijn blog: ‘De combinatie van kunst en wonen is geweldig. Kunst is meer dan iets dat je in een museum kunt bekijken. Je verrijkt je leven er mee’. Helemaal mee eens! Een leuk nieuwtje is dat fotograaf Annabel Oosteweeghel samen met Galerie Frank Taal een selectie maakte van haar expositie waar ik al over schreef. Zeker gaan kijken dus! 

Foto: Tom Woestenborghs, Sanitary, x-film, papier tape en epoxy op dibond, Frank Taal

Leave a Reply