20170625 Wendy Buiter_0066

Het perfecte koppie

By | binnenkijkenbij | 3 Comments
Soms kom je kunst tegen die je zo aanspreekt dat je het van dichtbij wilt bekijken. Dat had ik toen ik de op schoonheid en mode geïnspireerde kunst van Wendy Buiter op Instragram zag. Ze maakt krachtige portretten van vrouwen. Door de volle lippen, lange wimpers en accessoires, zoals oorbellen en sjaals, zijn de dames die ze portretteert kleurrijk en speels. Je voelt dat dit past bij Wendy. Haar creativiteit spat van de doeken. Het was dan ook super leuk dat ik samen met fotograaf Corine bij Wendy thuis naar haar werk mocht komen kijken.

Read More

FullSizeRender-9

Genieten in Amersfoort centrum

By | binnenkijkenbij | No Comments

Eén van de leukste straatjes van Amersfoort, een fantastisch dakterras, hoge plafonds en veel licht. Dat kenmerkt het appartement van Esther in de binnenstad. Toen Esther het huis voor de eerste keer zag, wist ze het meteen: dit is perfect voor mij. Het appartement is niet zo groot, maar oogt ruim. De open slaapkamer is bereikbaar door een brede trap naar beneden. De badkamer is klein maar fijn, en persoonlijk gemaakt met kaartjes. De keuken is modern en strak. Dat het huis oud is, zie je aan de prachtige hoge ramen. Esther: “Ik zag meteen dat dit een heel licht huis is. En ruimtelijk, door de hoge plafonds. Ik kon hier de sfeer creëren zoals ik die zelf wilde. En vanaf mijn huis loop ik zo naar mijn werk.”

Ik mocht binnenkijken bij Esther en dat was leuk! Je leest mijn hele blog en je ziet alle foto’s hier.

img_2718

Droom van een schip

By | binnenkijkenbij | No Comments

Een woonschip dat ook nog eens op een van de mooiste plekjes van Amersfoort ligt. Vlakbij de stad en midden in de natuur. De bewoners hebben het schip van A tot Z zelf verbouwd. En dat is geslaagd: het woonschip is zeer leefbaar en warm geworden. Originele details zijn gemixt met nieuwe (design)meubelen. Ik keek binnen op dit fantastische schip!

Read More

2017 02 01 Hoogland Kunst-2789

Prachtig huis aan de golfbaan

By | binnenkijkenbij | One Comment

Het leven van een interieur/kunst/designblogger is leuk vind ik. Ik kom bij de meest inspirerende mensen en in fantastische huizen. Soms zijn die huizen op een steenworpafstand van je eigen huis, zonder dat je het weet. Bij zo’n huis was ik deze week. Dit vrijstaande huis van Helma en Marco ligt in Hoogland aan de golfbaan. Hoe gaaf is dat. En last but not least is er in het huis heel veel kunst te vinden.  Read More