Art to ‘fall’ for

By 30 oktober 2016fun-favorieten
img_2552

De bomen kleuren en we kunnen er niet onderuit: het is nu echt herfst. Tijd om je huis warm en gezellig te maken. Met kussens, mooie takken én kunst. Ik heb een paar mooie werken gezocht en gevonden. Leuk voor dit seizoen, maar natuurlijk prima om het hele jaar te laten hangen. Een top 3!

  1. Ik ben verliefd op Splendor van Jess Franks. De bloemen hierop zijn weelderig, wild, vol beweging én in geweldige herfstkleuren. Het is te koop op Minded.com een site die je in contact brengt met onafhankelijke kunstenaars. De werken zijn ook nog eens betaalbaar.
  2. Een andere tip is dit werk van de Engelse fotograaf Adam Goodison. Dit is te zien bij galerie Sandvoort. Ik zag deze foto op The Affordable Art Fair en werd er door geraakt. Het kleurgebruik is heel rijk en hoe langer je kijkt hoe meer details je ziet.
  3. Een laatste aanrader zijn herten. Bijvoorbeeld dit beeld van de Chinese kunstenaar Zhang Yong. Het heet ‘The Lost Deer’. En het werk van Angelique Weijers. Ik kom graag op de Veluwe en in deze tijd van het jaar hoor je de bronsroep van de herten volop. Net zo uniek en eigen als dat gevoel van herfst, is het werk van deze kunstenaars met hun pakkende vorm en ingetogen, aardse kleuren.

Laat de herfst maar komen!

Foto: Angélique Weijers, olie op linnen, via Kok wooncenter in Amersfoort.

Leave a Reply