All you need is love (en kunst!)

By 14 februari 2017fun-favorieten
art-van-der-meer-01

Valentijn staat weer voor de deur. Hoe staat het met jouw voorbereidingen? Al nagedacht over een leuk restaurantje? Heerlijk eten, bubbels én een fijn interieur en wie weet met on top of that nog een cadeautje voor je lover? Door het bloggen over interieur, kunst en design kom ik de allermooiste dingen tegen. Dingen die je niet 1,2,3 koopt. Maar voor de liefde van je leven… Natasja van der Meer maakt kunst waarbij harten op de een of andere manier veel voorkomen. Heel toepasselijk en heel mooi. Om te kopen of in ieder geval om even bij weg te dromen.

De harten van Natasja van der Meer zijn gemaakt van kralen. Het leuke hieraan is het element van kleine deeltjes; dit kunnen moleculen, cellen, mensen, familie of herinneringen zijn, die samen een hart vormen. Bijvoorbeeld een brandend hart van passie. Ik denk dat dit de stijlvolste manier ooit is om je geliefde je hartstocht te laten zien.

Liever gaan voor meer elementen die komen kijken bij de liefde? Het idee voor Love Hurts is ontstaan vanuit de huidige trend voor tattoos, terwijl die natuurlijk eigenlijk al heel lang bestaan. Dit is dan eigenlijk ook een “old school” tattoo, zoals vroeger de stoere zeemannen hadden,  maar dan gemaakt met een hypermodern medium namelijk 3D print. In “Love hurts” gaat liefelijk samen met rauw en stoer. Naast de dolk staat er ook een vlinder, zwaluw en een anker. Soms kan het ook pijn doen om heel erg veel van iemand te houden.

Love hurts - Natasja van der Meer

Love hurts – Natasja van der Meer

Ga je voor een klassieker? Zo mooi: Natasja’s nieuwste werk met een zwart en witte zwaan. Dit is binnenkort te zien op de London Art Fair.

Swang song - Natasja van der Meer

Swang song – Natasja van der Meer

Kopen? Kijk bij Rademakers Gallery of Woolff gallery. Happy Valentine!

Foto’s: Natasja van der Meer

Leave a Reply